O nama

Tvrtka Nart Graditeljstvo d.o.o. za građenje i trgovinu na veliko i malo osnovana je i upisana u sudski registar 1.veljače 2002. godine. Izgradnja kompletnih objekata, termo fasada, krovišta te sve vrste građevinskih sanacija samo su dio ponude iz široke lepeze radova koje obavljamo. U našem radu odlikuje nas profesionalnost, garancija i kvaliteta usmjerena prvenstveno na realizaciju projekta i zadovoljstvo korisnika, čemu svjedoči velik broj zadovoljnih klijenata.

U skladu s vizijom razvoja naše tvrtke posebna pažnja pridodana je obrazovanju i stručnom usavršavanju. Naša tvrtka članica je BAUMIT akademije, a također posjedujemo uvjerenja i certifikate mnogih drugih proizvođača, čime jamčimo da su svi radovi izvedeni kvalitetno i u skladu s pravilima.

Stručnost i pedantnost dokazali smo i radovima na projektima pod zaštitom kulture te smo upisani u Upisnik specijaliziranih pravnih i fizičkih osoba koje imaju dopuštenje za obavljanje poslova na zaštiti i očuvanju kulturnih dobara.

U segmentima radova za koje nismo pokriveni vlastitim zaposlenicima i opremom imamo kvalitetne kooperante s kojima ostvarujemo višegodišnju kvalitetnu suradnju. 

Navedene djelatnosti samo su mali dio naše ponude, a svi upiti i izrada ponude su besplatni. Ako želite pouzdanu i kvalitetnu suradnju javite nam se, pošaljite upit i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.